Welkom op de pagina's van het Geldrops Gemengd Koor!

Op deze pagina's vindt u informatie over onze optredens en andere activiteiten (agenda), foto's en nieuwtjes, en iets over onze leden. Natuurlijk zijn er ook contactgegevens te vinden. Klikt u vooral verder!

Pagina's van het Geldrops Gemengd Koor:

Nieuwspagina

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van ons koor.

15 maart
Onze jaarlijkse Rommelmarkt in het gemeenschapshuis Zesgehuchten, Papenvoort 1. Van 11.00 tot 13.00 uur kunt u bij ons proberen om datgene te vinden waar u al zo lang naar op zoek bent.

Wij zijn uitgenodigd bij Zang en Vriendschap om bij hun concert op te treden.

Wij geven daar graag gehoor aan. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit bekende liederen. We beginnen met het lied Groet dat is geschreven en gecomponeerd door een van onze leden.

Het concert begint om 14.00 uur en is in het Kruispunt aan de Slachthuisstraat 22.

13 mei
Op deze avond luisteren wij, op verzoek van de KVO, een mis op in de kapel van Onze Lieve Vrouwe Ter Eik, Lambertuskerk te Meerveldhoven, aanvang 19.00 uur.

1 juni
Pinkstermaandag luisteren wij een mis op in de Brigidakerk in het centrum om 11.00 uur.

26 juni
Op deze middag komen er weer een aantal koren bij elkaar in het centrum van Geldrop voor het Marianne Koren Festival. Ook wij zijn daar uitgenodigd.

Programma is nog niet bekend. Volgt.

| Home | Nieuws | Agenda | Leden | Contact |